Brutálisan sós, zöld Jalapeno chili krém recept
ÍGY NE CSINÁLD!
jalapeno-chili-krem-1080x675.jpg
Chilikrém készítése házilag tartósítószer nélkül. Ezt a chilikrémet a paprikakrémekhez hasonlóan bármilyen étel ízesítéséhez felhasználhatjuk, de akár önmagában is falatozhatjuk.
NEHÉZSÉGI SZINT: ELKÉSZÍTÉSI IDŐ:   KALÓRIA: AJÁNLJUK: ELEK ZOLIBÁ EL TUDNÁ KÉSZÍTENI? 
Konnyű 17 perc Nem számoljuk Pörköltbe Nem tudom

HOZZÁVALÓK:

  • Jalapeno chili (4-6 darab)

  • Fokhagyma (2 gerezd)

  • 1 ek. 10%-os ecet 

  • 5 gramm só

ELSŐ LÉPÉS

A paprikákat alaposan mossuk meg. 

MÁSODIK LÉPÉS

A Jalapeno paprikákat csumázzuk ki. 

jalapeno-chili-krem-sarreti-chilifarm-recept.jpg

HARMADIK LÉPÉS

Kézzel aprítottam.

EXTRA INFORMÁCIÓ

Videó az oldal alján megtekinthető!
Iratkozz fel YouTube csatornánkra. 

NEGYEDIK LÉPÉS

Felvágjuk a fokhagymát.

ÖTÖDIK LÉPÉS

Összeborítunk mindent. Gondosan figyelünk, hogy a megfelelő tálban lévő sót górjuk hozzá a többi összetevőhöz. 

HATODIK LÉPÉS

Turmixolás után vesszük észre, hogy nem a kimért 5 gramm só került bele a tálkába. Mindegy, ha már így sikerült megesszük. 

Ha tetszett a videó dobjatok egy lájkot, ha velünk tartanál akkor pedig iratkozz fel a Youtube csatornánkra!
Az Erő legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://chilifarmer.blog.hu/api/trackback/id/tr2415009600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása