Fegyház és filmes karrier után éttermet nyitott!

6ed98b1c7ab288504a70cbc329626f03-e1472400991555.jpgKredit: lopezdoriga.com

Aki látta a Con Airt vagy a Desperadót, bizonyára nem felejti Danny Trejót. A jobbára rosszfiúkat játszó színész az életből merített ihletet, ifjabb éveiből 11 évet a San Quentin fegyházban ült. De azóta - semmi kétség - jó útra tért, megnősült és szép hollywoodi karriert futott be. Ahogy kollégái, ő is rájött, hogy a hírnév illékony, enni viszont mindig is imádni fognak az emberek. Saját taco-éttermet nyitott, ahol az illatorgia aktív részese saját csípős szósza, a Trejo’s Hot Sauce is, amit hétféle paprikából kutyulnak össze. Az ínyenc okostojások kedvéért: chipotle, chili de árbol, guajillo, chili puya, entero, serrano és cayenne gondoskodik lángoló leheletünkről. Ha megkóstoljuk, lehet, hogy mi is nekimegyünk Nicolas Cage-nek.

 

Tovább chilivel foglalkozó posztok, fotók, termékek, véleményekért kövess személyes oldalam Instagramon: 
@hungarianchilifarmer

https_blogs-images_forbes_com_simonthompson_files_2017_04_trejostacos_227_hi-1200x818.jpgKredit: forbes.com

Aki nem tudná ki volt Ő, megspórolom az utánajárást, így nagyjából be tudjátok azonosítani:

Szabadulása után edzősködéssel kezdett foglalkozni, majd több kábítószeres rehabilitáló programon vett részt, amelyek nem csak drogfüggőségétől szabadították meg, de hozzásegítették első filmszerepéhez is, amikor 1985-ben a Runaway Train című filmben alakíthatta Eric Roberts ellenfelét. Érdekesség, hogy filmbeli szereplését leginkább annak köszönheti, hogy a rendező, Adrej Koncsalovszkij Trejót kérte fel a színészek tréningeztetésére, s Trejo olyan sikerrel tette a dolgát, hogy a rendező napi 350 dolláros szerepajánlatát már nem utasíthatta vissza. Azóta Trejo több híressé vált filmben szerepelt, általában negatív bűnöző karaktereket alakítva, bár vannak kivételek, például a Machete. Olyan sztárok filmjeiben bukkant fel, mint Antonio Banderas, Jean-Claude Van Damme, Nicolas Cage, Al Pacino, Harrison Ford, Charles Bronson, Steve Austin vagy Robert De Niro. Játszott többek között a Con Air – A fegyencjárat, a Desperado, vagy a Volt egyszer egy Mexikó című filmekben.

danny-trejo-machete-jacket-135928.jpgEz egy könnyen emészthető rövid blogbejegyzés, ha velős gondolatokra, és többezer karakterre, kacifántos összefüggő mondatra vagy kiéhezve, akkor ajánlom Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij orosz író könyveit.

Tovább chilivel foglalkozó posztok, fotók, termékek, véleményekért kövess személyes oldalam Instagramon: 
@hungarianchilifarmer

ke_pernyo_foto_2019-01-21_16_21_38_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://chilifarmer.blog.hu/api/trackback/id/tr514589468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jossarian 2019.01.27. 17:31:12

"Ez egy könnyen emészthető rövid blogbejegyzés, ha velős gondolatokra, és többezer karakterre, kacifántos összefüggő mondatra vagy kiéhezve, akkor ajánlom Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij orosz író könyveit." ez tetszett :D es az iras sem rossz, a chilit meg szeressuk, koszi :)

Killary Fucking Clingon 2019.01.28. 01:47:18

Hollywood CA
A leves volt az egyetlen igazán értékelhető fogás a menüről. Az adagok emberesek, a kiszolgálás barátságos, az ülések viszont pont olyan kényelmetlenek mint amiken Mr Trejo ült a sitten.. A vége 103 dollár plusz a jatt volt egy pohár borral és üdítővel 2 személyre.

lenörd hofstadter 2019.01.28. 10:26:06

Szuperhőst nem kunszt eljátszani. A rosszhoz már tudás kell. Neki ez nagyon megy...
süti beállítások módosítása