Egyszerű és gyors limeos- chili szósz recept

chili-szosz-recept-lime-paradicsom-carolina-reaper-980x735.jpg

Reggeli mellé? Vacsihoz? Meglepnéd a párod? Nem jut eszedbe egy frankó chili szósz recept? Egy jó Tarantino film kísérőjének? Mártogatnád a nachos-t, de nincs mibe? Dobd fel a hangulatot egy friss, ízletes salsa szósszal!

A szósz olyan egyszerű, és gyors, hogy mire összepattintottam, Márk még a vacak fényképezőnk akku cseréjével sem végzett. Ez a salsa mérhetetlenül friss a lime és koriander miatt, és kellőképp tüzes a Carolina Reaper pikáns vadságának köszönhetően. Ha nincs kedved a bolti, agyon cukrozott salsa szószhoz, és egy filmezős este kiegészítőjét keresed, ez az lesz. Nincs más dolgod, mint a hozzávalókat egymás után egy turmixba tenni, majd néhány perc alatt krémessé zúzni, és kész is.

 

Hozzávalók a chili szószhoz:

  • 1 egész lime kifacsart leve
  • Sűritett paradicsom 150g
  • Só ízlés szerint
  • Bors egy kávés kanál
  • Koriander mag egy teáskanál vagy friss koriander 1 csokor
  • Carolina reaper chili krém ízlés szerint mértékkel

 

Ha tetszett a videó dobjatok egy lájkot, ha velünk tartanál akkor pedig iratkozz fel a Youtube csatornánkra!
Az Erő legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://chilifarmer.blog.hu/api/trackback/id/tr415303594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása