Chili Con Carne csak Norisszal!

img_8186-1.jpgHalász Évi: A Chili con carnét szinte senkinek sem kell bemutatni. Állandó szereplője a kisebb-nagyobb éttermeknek, laktató, könnyen elkészíthető és nagyon-nagyon finom. A klasszikus mexikói recept sok összetevőből áll, én most egy olyan verziót szeretnék megosztani veletek, ami a mi családunkban nagy kedvenc, ezután is garantáltan megnyalja mindenki a tíz ujját.

Amire szükséged lesz:

  • Finchili Savanyított Jalapeno chili karikák 
  • 2 db paradicsom
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 50 dkg darált marhahús
  • 2 gerezd fokhagyma 1 doboz paradicsompüré
  • 40 dkg vörösbab konzerv
  • 20 dkg konzerv kukorica
  • 1 tk. szárított bazsalikom
  • 1 tk. szárított oregánó só bors
  • 1 kk. Sárréti Chilifarm Füstölt Cayenne pepper chili őrölt
  • olívaolaj
  • 1 ek. Csak Norris Carolina Reaper chili krém (Csak bátraknak!)

Elkészítés:

A vöröshagymát felkockázzuk, majd az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, fehéredésig sütjük. Ezután hozzáadjuk a babot és a kukoricát, majd a paradicsompürét és végül a fűszereket, valamint a savanyított Jalapeno paprikát. Hagyjuk lassú tűzön főni kb 30 percig. Ha kész, ízlés szerint tejföllel vagy sajttal is tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

További recept: CHILIS AVOKÁDÓKRÉM 

NYERJ CHILI MAGOKAT, JÁTÉKOK: CAROLINA REAPER, JALAPENO, HABANERO 

A bejegyzés trackback címe:

https://chilifarmer.blog.hu/api/trackback/id/tr6714618172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása