Chilis csicseriborsó snack

img_8151.jpg

Azt régóta tudjuk, hogy a chilinek rengeteg jótékony hatása van, többek között, hogy segíti az emésztést, serkenti a vérkeringést, valamint alkalmas a szívbetegségek kezelésére is. A csicseriborsónak is  szintén kedvező élettani hatásai vannak, rengeteg módon felhasználható és ami a legjobb, remekül passzol a chilihez. Ha egy egészséges, finom snacket szeretnél a hétvégi focimeccs nézéséhez vagy simán csak rágcsálnál valamit, akkor a következő receptet Neked találták ki.

Amire szükséged lesz:

  • 1 konzerv csicseriborsó lecsepegtetve
  • 2 ek. extra szűz olívaolaj
  • fűszerek 1 ek. mennyiségben (só, bors, pirospaprika, Sárréti Chilifarm füstölt Cayenne pepper chili por
  • Sütőpapír, gáztepsi

Egy nagy gáztepsit bélelj ki sütőpapírral első lépésként. Keverd össze a fűszereket az olivalolajjal, majd forgasd bele a csicseriborsót. Oszlasd el a sütőpapíron, majd előmelegített sütőben, 180 fokon addig sütöm, míg aranybarna nem lesz.

Recept: Halász Évi

chili-blog.jpg

 

KÖSZÖNÖM A FIGYELMED!
SZEMÉLYES OLDAL: @HUNGARIANCHILIFARMERhcf-logo-png.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chilifarmer.blog.hu/api/trackback/id/tr2114889514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása